Back and gone again…

’T was weer een goed weekje hier in Alaska. Eerst mijn 4 daagse klimcursus. Heel veel herhaling van dingen die alweer aardig ver weg waren gezakt na een jaar en vooral heel veel geleerd over het plaatsen van mijn eigen zekeringen. Daarna maar besloten om een paar dagen in Skagway te blijven. Relaxte sfeer, mijn tentje staat in de achtertuin van ‘the office’ en het is elke avond feest :-). Aangezien ik feestjes begon te missen na twee maanden heb ik dat dus maar even ingehaald. Helaas geen foto’s van de feestjes of het klimmen, maar wel van mijn hike naar ‘Upper Dewey lake’. Vrijdag is mijn pre-trip meeting en dan kan mijn laatste blok gaan beginnen, woehoe!

Hike to Upper Dewey Lake SkagwayHike to Upper Dewey Lake SkagwayHike to Upper Dewey Lake Skagway

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close